Haarstijl webshop en haarblog nu online!

Apr 14 , 2020

Haarstijl webshop en haarblog nu online!

Kapper Haarstijl


Lieve klant van Haarstijl, 

 

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de vele lieve en bezorgde mailtjes, appjes en telefoontjes om te vragen hoe het met mij en met Haarstijl gaat in deze “Corona-tijd”. Meer dan 23 jaar kapperslief- en leed staat nu ineens onder druk. Dat gaat mij aan het hart maar ik vind het vooral vervelend dat mijn klanten – velen van wie er al sinds het begin bij zijn – nu niet bij Haarstijl terecht kunnen. En laten we eerlijk zijn, haren knippen is geen eerste levensbehoefte, maar je voelt je nu eenmaal veel beter als je haar goed zit! 

Nieuw: Haarstijl webshop! en Haarblog

Natuurlijk hoop ik net als iedereen dat we na 28 april weer heel snel open kunnen, maar hoe snel dat is blijft nog even een vraag. Om in de tussentijd jou tóch je favoriete haarverzorging te kunnen bezorgen, kun je deze nu bestellen in de nieuwe Haarstijl webshop! En blog ik leuke inspirerende ontwikkelingen over Haar en nieuwe producten of gewoon leuke dingen via onze nieuwe Haarblog

Tijdelijk thuis je uitgroei bijkleuren met jouw eigen vertrouwde kleuring

Vind je die uitgroei ook zo irritant? Je kunt natuurlijk naar de drogist, maar wat kies je? Wat is een veilig product? En is het wel goed voor je haar? Haarstijl helpt je! Ik heb jouw kleurmix in het systeem staan en deze verf - én alle benodigdheden - zijn nu ook in de Haarstijl webshop verkrijgbaar.  


Hoe werkt het? 

Heel simpel: je stuurt mij een mailtje naar teressa@haarstijl.com met jouw wensen. Ik stuur je binnen 24 uur jouw persoonlijke verfadvies, een prijsopgave en instructies terug. Als je wilt, stuur ik ze na betaling (via tikkie) aan je op. Maar met mijn instructies kun je het natuurlijk ook prima zelf in de Haarstijl webshop  bestellen en thuis laten bezorgen.   


Advies op maat zoals je gewend bent 

Ik realiseer me heel goed, dat dit voor niet iedereen een optimale oplossing is; je mist immers de professionele ervaring en expertise en je bent wellicht bang dat je het misschien verkeerd doet. Ik raad je dit dan ook alleen aan omdat je nu eenmaal niet naar de salon kunt komen! Mocht je meer hulp nodig hebben dan de instructies geven, stuur mij dan een email teressa@haarstijl.com, dan maken we een afspraak per telefoon of FaceTime.


 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd