PPD vrij Kleuren.

23 jaar dé kleurspecialist in Amsterdam Centrum

Onze kleurspecialisten

Bij Haarstijl in hartje Amsterdam hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het kleuren van verschillende technieken. Naast de fundamentele kennis op het gebied van knippen, kleuren en stylen heeft Haarstijl een eigen stijl ontwikkeld. Inspiratie haalt Haarstijl uit de fashion industrie, social media, of gewoon op straat.

 

 

Haarstijl maakt van kleuren een ware kunst en geeft lok voor lok kleur aan jouw persoonlijkheid. Kleuren hoeft niet schadelijk te zijn voor het haar, want Haarstijl gebruikt kleurproducten, die er voor zorgen dat jouw haar gezond blijft.
De kleurtrends zijn seizoensgevoelig, en mede daarom is Haarstijl continue bezig om de juiste kleurtrends in de salon in Amsterdam toe te passen. Haarstijl volgt intensieve en creatieve opleidingen om zichzelf uiteindelijk kleurspecialist te mogen noemen. Hierdoor kan zij je te allen tijde van de meest recente ontwikkelingen  op de hoogte stellen.
Haarstijl werkt alleen met de beste professionele producten en adviseert je graag over alle opties. We luisteren naar jouw wensen en kijken samen wat er mogelijk is. Daarbij vinden we het totaalplaatje belangrijk: wat is je stijl en welke look past daarbij? Kleurenkapper Haarstijl staat voor je klaar en kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan! Bekijk onze prijzen hier op de site of maak direct een afspraak!  Of kom langs in onze salon op de Haarlemmerdijk.
De producten die wij gebruiken bevatten geen PPD
P-phenylenediamine, een lastige naam en de afkorting van PPD. Maar wat is het nu eigenlijk voor stofje? Het is een kleurstof die wordt gebruikt in haarverf. PPD komt uit de groep parakleurstoffen. Als je allergisch bent voor deze kleurstof, dan is de kans groot dat je ook allergisch bent voor de andere kleurstoffen in deze reeks. Onder andere: p-aminophenol, m-aminophenol, nitro-p-phenylenediamine, n-phenyl-p-phenylenediamine en toluene-2,5-diamine.
Kappers werken veel met kleurproducten die het stofje PPD bevatten. Een PPD allergie komt dan ook geregeld voor onder kappers, maar ook onder de klanten van kappers. Eczeem is de meest voorkomende allergische reactie bij een PPD-allergie. Op de plaats waar de huid in aanraking komt met de stof ontstaan dan jeukende, rode huidafwijkingen met pukkeltjes, schilfers of blaasjes. Bij kappers zijn het vaak de handen die deze reactie vertonen. Bij de mensen waarvan het haar wordt geverfd ontstaat deze reactie juist op de oogleden of oren.
Deze kunnen hierdoor flink opzwellen. Daarom gebruiken wij alleen PPD-vrije producten. Zenztherapy natuurlijke haarverf
Voor het kleuren gebruiken wij natuurlijke haarverf van het merk ZenzTherapy ®. De natuurlijk haarkleuring is niet op dieren getest en bevat geen parabenen, sulfaat, kleurstoffen en kunstmatige parfums.
ZenzTherapy® maakt gebruik van aromatherapeutische geuren van planten die gecertificeerd biologisch organisch of biologisch-dynamisch geproduceerd zijn of die in het wild groeien.
  • Zenz Therapy Alternative Color is gebaseerd op de filosofie dat wat we weglaten uit onze producten net zo belangrijk is, als wat we erin stoppen.
  • Het resultaat is dat Zenz Therapy Alternative Color een expressie is van een bewuste keuze in haarkleuring.
Een haarkleursysteem dat voldoet aan hoge verwachtingen. Zonder ammoniak, resorcinol of PPD. Bevat natuurlijke ingrediënten zoals Jojoba-olie en etherische oliën van Teaboom, Lavendel en Rosemarijn. ZenzTherapy Alternative Color is een kleursysteem dat bestaat uit 86 verschillende tinten. De tinten worden verdeeld over mixtoners en intense warme en koude tinten. Een kleursysteem dat zorgt voor 100% dekking van grijs haar en tegelijkertijd dezelfde creatieve mogelijkheden biedt als traditionele haarkleuren. De combinatie van technologie met de wijsheid van de natuur heeft geresulteerd in deze intense, glanzende en duurzame kleurenreeks.
KLEUREN
Full Head Highlight
90 min  €91,00
Highlight Kam / Lang Haar
90 min 
€50,50
Highlights met Kam / Kort Haar
90 min 
€41,50
Model Fohnen na Kleuren
25 min €16,00
Scalp Highlights
90 min €56,00
Sebastian Cellophanes Kleurspoeling / Kort Haar
90 min €49,50
Sebastian Cellophanes Kleurspoeling / Lang Haar
90 min €60.50
Totale Haarkleuring / Half Lang Haar
90 min €61,50
Totale Haarkleuring Langhaar
45 min €69,50
Uitgroei kleuren
45 min €52,50