EXTENSIONS

Droom jij ook van voller mooier en/of langer haar?

                                                                                                                                   Dan zijn extensions misschien wat voor jou! Bij Haarstijl kan je terecht   voor extensions van zeer goed kwalitatief haar die professioneel word geplaatst. Wij werken met verschillende technieken om de extensions in het haar te plaatsen. Afhankelijk van je wensen en het type haar kijken we welke techniek het beste bij je past.

Omdat het haar van zeer goede kwaliteit is kan (mits je er goed verzorgd), je een half jaar tot een jaar met het haar doen. Je hoeft hierdoor niet elke keer het haar opnieuw te kopen en betaal je dan alleen voor de plaatsing. Om te kunnen beoordelen hoeveel haar je nodig hebt is het het beste om even contact met ons op te nemen of langs te komen in de salon. Voor een verlenging is meer haar nodig dan voor een opvulling. Ook speelt de lengte en dikte van het haar mee.

Micro ringen (vaste banen)

Bij het plaatsen van extensions door middel van micro rings worden er ringetjes aan het eigen haar geplaatst. Bij deze techniek komt geen warmte of lijm van pas en is niet schadelijk voor het haar. De micro rings worden met een tangetje dichtgeknepen om plukjes van het eigen haar. Vervolgens naaien wij de baan extensions door de micro rings heen. 

Om het eigen haar en de extensions zo gezond en mooi mogelijk te houden adviseren wij om de matten elke zes weken opnieuw te laten plaatsen. 

Wax extensions (losse plukjes)
Bij deze techniek worden de extensions door middel van wax aan het eigen haar bevestigd. De extensions zijn, in tegenstelling tot de micro rings, losse plukjes. Met een tang verhitten wij de wax waardoor de extensions aan het haar worden bevestigd. 

 Tape extensions  

Bij deze techniek worden de tape extensions met een plaklaag aan het haar bevestigd. Aan de bovenkant van de tape extensions zit een strook met een plakstrip. Er worden twee van deze tape extensions tegen elkaar geplakt met daartussen een strook van het eigen haar.