more hair. online

Raw Hair wax extensions | Raw hair wefts 
Droom jij ook van voller mooier en/of langer haar?

Dan zijn de extensions van more hair online wat voor jou! Bij more hair online kan je terecht voor extensions, bundles van kwalitatief zeer goed haar die professioneel worden geplaatst. Wij werken met verschillende technieken om de extensions in het haar te plaatsen. Afhankelijk van je wensen en het type haar kijken we welke techniek het beste bij je past. Maar ook heb je keus om alleen het haar bij ons in te kopen via onze webshop more hair. online

Omdat het haar van zeer goede kwaliteit is kan (mits je er goed verzorgd), je een half jaar tot een jaar met het haar doen. Je hoeft hierdoor niet elke keer het haar opnieuw te kopen en betaal je dan alleen voor de plaatsing. Om te kunnen beoordelen hoeveel haar je nodig hebt is het het beste om even contact met ons op te nemen of langs te komen in de salon. Voor een verlenging is meer haar nodig dan voor een opvulling en speelt de lengte en dikte van het eigen een grote rol voor het kopen van de juiste hoeveelheid gram haar.

 

 

 

Micro ringen 

Bij het plaatsen van extensions door middel van micro rings worden er ringetjes aan het eigen haar geplaatst. Bij deze techniek komt geen warmte of lijm van pas en is niet schadelijk voor het haar. De micro rings worden met een tangetje dichtgeknepen om plukjes van het eigen haar. Vervolgens naaien wij de baan extensions door de micro rings heen. 

Om het eigen haar en de extensions zo gezond en mooi mogelijk te houden adviseren wij om de matten elke zes weken opnieuw te laten plaatsen. 

Wax extensions 

Bij deze techniek worden de extensions door middel van wax aan het eigen haar bevestigd. De extensions zijn, in tegenstelling tot de micro rings, losse plukjes. Met een tang verhitten wij de wax waardoor de extensions aan het haar worden bevestigd.

 

CLIP INS extensions

Ontdek de perfecte oplossing voor direct langer en voller haar - Clip-in Hairextensions van More hair. online ! Gemaakt van 100% echt haar, eenvoudig aan te brengen en aan te passen voor extra volume en lengte. Zelf in te zetten zonder salonbezoek. Stijl, krul en was ze, maar houd het wassen beperkt. Creëer moeiteloos extra lengte en volume met de verschillende banen van Clip-In extensions, geheel naar jouw wens.

 

             


              SHOP EXTENSIONS           SHOP WEFT          SHOP CLIP INS