Krullen knippen

Een mooie bos krullen, dat wil toch iedereen! Dat is wat de meeste mensen met steil haar denken, terwijl de mensen die gezegend zijn met zo’n mooie bos soms letterlijk met de handen in het haar zitten om het goed in model te krijgen. Als je dat laatste herkent en je lok elke keer precies de andere kant op springt of juist futloos en pluizig is, en geen kant op te stylen valt, dan moet je bij Haarstijl in Amsterdam zijn.

Geen pluizig, droog of te zwaar haar meer!

Er wordt volume in uw haar geknipt zonder het haar te beschadigen. De vorm van uw krullen blijft lang behouden, zelfs na het föhnen. Daarnaast ontvangt u van uw kapster tips voor optimaal resultaat als u eenmaal thuis bent. Zo kunt u tot wel 3 keer langer genieten van uw coupe, voordat u weer geknipt hoeft te worden.

Twee keer zoveel krul

De kapsters bij Haarstijl maken korte metten met die eigenwijze of pluizige krullen door de speciale krulkniptechniek. Krullen moeten met een andere techniek behandeld worden, dan steil haar. Ook met een lichte slag in het haar weten we twee keer zoveel volume en twee keer zoveel krul te creëren.