Betalen

Kies zelf hoe je wilt betalen

Wij bieden alle gangbare betaalmethoden aan in onze online kassa. Kies zelf wat bij je past. Onderstaand lees je kort de kenmerken van het type betaalmethode en de invloed op het bestelproces.

iDEAL

De snelste manier om je bestelling te betalen is door middel van iDEAL. Met iDEAL kun je veilig, vertrouwd en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct doorstuurt naar je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoef je ook geen account aan te maken. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

PayPal

Via PayPal kun je eenvoudig, snel en veilig betalen. Gebruik daarvoor jouw PayPal-account en betaal gemakkelijk wat je bij ons besteld hebt. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal, zodat wij jouw opdracht onmiddellijk kunnen verwerken. PayPal is een veel gebruikte betaalmethode in onze webshop. Voor een betaling met Paypal rekenen we geen opslag.

Creditcard

Gemakkelijk en bewezen: Betaling door afboeking op je creditcard (VISA of MasterCard). Jij geeft het nummer van je creditcard op, de datum en het testnummer, en onze webshop verstuurt de gegevens veilig gecodeerd. Indien jouw creditcard 3D-secure geactiveerd is, wordt je doorgelinkt naar de beveiligingspagina van je bank. Een paar seconden later kan jouw bestelling al worden verwerkt. De afschrijving van het bedrag van je creditcard volgt bij verzending van de bestelling binnen 30 dagen. Voor een betaling met Creditcard rekenen we geen opslag.