NAZORG VOOR PERMANENTE MAKE-UP

Zojuist is bij u de Permanent Make-up aangebracht. Het is van belang dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest. Hiervoor zijn een aantal factoren van belang.

  • Hou de pigmentatie 48 uur droog
  • U mag geen make-up aanbrengen
  • Huid niet reinigen
  • De eerste week geen zwembad, bubbelbad, sauna of zonnebank
  • Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht en bescherm met een hoge factor.
  • U mag alleen de meegegeven nazorg crème/ zalf aanbrengen, 3x daags 2 dagen lang
  • U mag niet krabbelen, peuteren of pulken aan de pigmentatie

Nazorg direct na de behandeling:
Na de behandeling moet je je wenkbrauwen 2 dagen droog en vet houden. Maak je afspraak dus niet nét voor een belangrijke gebeurtenis. Na de behandeling krijg je vaseline mee waarmee je je wenkbrauwen met een wattenstaafje insmeert. Doe dit 3 keer per dag 2 dagen lang. Gedurende de eerste week de wenkbrauwen of eyeliner droog houden, en de sauna, zwembad,zonnebank en echte zon vermijden.

Er kunnen wat kleine korstjes ontstaan, die er na ongeveer 5 dagen afvallen. Daarna zie je in welke mate het pigment heeft gepakt. De een heeft nauwelijks afstoot, de ander verliest meer dan 50 procent. Om die reden kom je tussen de 3 en 6 weken terug voor de nabehandeling deze zit bij de prijs inbegrepen. (Dit geld niet voor acties dus lees de voorwaardes van een actie goed door).

Nabehandeling:
De nabehandeling duurt een drie kwartier tot een uur. Wat wordt er gedaan tijdens de nabehandeling? De plekjes waar het pigment minder goed heeft gepakt worden bijgewerkt en kunnen er nog kleine vorm correcties plaatsvinden of kan de kleur nog wat donkerder gemaakt worden.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met: BeuatyMorels

06 28 114 500 of te mailen naar e.hartskeerl@yahoo.com