Biography

Teressa is op 7 juli 1997 als zelfstandige ondernemer begonnen en heeft Haarstijl opgericht. Dit heeft zij gedaan nadat ze een aantal jaren succesvol in de kapperswedstrijden had gezeten. Ze houd zich graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen in en rond de kappers branche. Teressa gebruikt de nieuwste kleur, knip technieken en heeft zich gespecialiseerd in het knippen van lang en krullend haar waarbij ze haar eigen techniek toepast. Tevens heeft zij jaren ervaring met Sebastian Professional producten en kleurt met ZenzTherapy allergie vrije verf die amonia, PPD en resorcinol vrij zijn.

Teressa heeft van 1990 tot 1995 in het internationale kappers team van het herenvak de TAKON “Technische Artistiek Kappers Organisatie Nederland” gezeten waarna zij zich met succes in de kappersbranche heeft neergezet. Hierbij heeft zij meerdere (inter)nationale prijzen gewonnen.

Nationaal concours: Tweevoudig Nederlands Kampioen te Utrecht en meerdere regionale wedstrijden op nationaal niveau.

Internationale concours: D’honneur Parijs, Grand prix van Nederland, Gouden Tulp te Utrecht, Europacup in Duitsland, Grand concours de la jeunesse te Luxemburg, Nationaal Concours Grand Prix Londen en Mondial Coiffure Beaute te Parijs.

Nominatie Coiffure Award 2015 categorie Consumer Award.